Japp då var vi inne i maj månad. I fjärran lyser fortfarande fjällen vita men nu börjar det dra i en något annan riktning, paddling. Kajaken har nu i flera månader varit förpassad till bassäng i bästa fall, nu är det inte mer än rätt att den släpps ut i det fria.

Jag och Göran hade bestämt att nu var det dags för säsongens första dagstur. Vi la i vid Göviken och paddlade upp mot Krokom och Dvärsätt. Fika vid Birka Folkhögskola, för att sedan dra oss ut mot Storsjöflaket, vinden var som bortblåst.

Ja det känns att det snart är säsong på allvar, och vi skall dra igång våra kajakarrangemang. Jag ser fram emot det, hoppas vi möts där i såfall. Kika in på www.drumlin.se så hittar ni mer om våra paddlingar.

Håll er på rätt köl så ses vi på eller i vattnet!

// Bosse

Foto: Göran Posthuma, på bilden Bosse Säll